Backpack/rugzak

Hoi Allen.
Ben op zoek naar een backpack/rugzak. Ga in december 2 nachtjes weg met de trein. Dan wil ik rugzak mee voor wat kleding etc. Volgend jaar ga ik 2k op vakantie en dan de bergen in. Wil daarvoor een rugzak mee waar we eten/drinken en zwemspul en snorkels en flippers in mee kunnen. We gaan dan ook lopend naar verborgen strandjes nml. Ik weet 2 heel verschillende activiteiten. Maar hoop 1 rugzak te vinden voor beide. Had zelf deze gezien. Iemand tips?

1 like

Heb zelf mijn eerste Bushcraft met een Osprey Fairview gedaan. Dat was geen succes. Ben direct daarna naar Bever sport gegaan. Daar heb ik allerlei merken geprobeerd en vervolgens een Gregory deva op marktplaats gescoord. Ook is het afstellen van de rugzak natuurlijk erg belangrijk.Ieder mens en lijf is verschillend. Mijn advies is: eerst uitgebreid passen. Dat kan natuurlijk ook bij Decathlon lijkt mij. Succes met de zoektocht.

1 like

Ik loop veel met een backpack/rugzak .maar ik vind het bijna net zo belangrijk als nieuwe schoenen passen en kopen.elk merk zit anders op je rug.

2 likes

Super bedankt. Ik ga eerst maar es “live” naar Decathlon passen…

Je zou eens kunnen kijken naar een custom made rolltop rugzak.

Die zijn super handig bij grote verschillen in pakvolume en worden op jouw rugmaten gemaakt.

Wel prijziger, maar ik wil niet anders meer. Ik haal er alleen maar voordelen uit.

1 like

Ja ligt er aan hoeveel geld je wil besteden en wat het maximale volume moet zijn.

Als je goede prijs kwaliteit wil hebben heeft decathlon best fatsoenlijke rugzakken.

Zelf heb ik een fjallraven waar ik heel erg fan van ben :wink:

1 like

En even advies vragen. Hou je me op de hoogte? Succes!

Als je een goede keus wilt maken dan kan je het best naar een gespecialiseerde outdoorzaak gaan en zoveel mogelijk rugzakken passen. Ik ga zelf altijd naar de Zwerfkei in Woerden, die hebben zo ontzettend veel keus dat er altijd wel iets bijzit wat past.

Kijk ook naar het gewicht van de rugzak, elke kilo die je bespaart hoef je niet mee te nemen.

1 like